top of page

Hvorfor jeg gleder meg til jul?!

Jo, det er blant annet fordi jeg skal ta av meg denne pene, hvite barten, som ikke er et kostyme, og så skal jeg få lov til å drite meg ut for deg – hvis du vil – på podcasten Kjetil Show. I hele tre episoder, faktisk, som alle legges ut f.o.m. julaften kl. 12.


OVER TASTATURET: Kjetil Hasselberg nyter adventstiden med en fin, hvit nissebart.


Og jeg gleder meg til å høre hva du synes! Mens jeg lagde Kjetil & Kjartan Show på TV, radio og scene, men også i årene etterpå, har folk kommet bort til meg for å prate om et eller annet innslag de syntes var pinlig eller morsomt. Og som de kanskje har vist til ungene sine på Youtube. Det synes jeg er topp – at jeg faktisk har beriket livet deres på en såpass syk måte.

Derfor er jeg veldig spent på hvordan du vil ta imot de nye figurene og innslagene mine. Hvis du vil legge inn tilbakemelding på hva du liker mest / minst, så skal jeg allerede første juledag sette meg ned, med julebrusen på fanget, og hive meg med i debatten.

Det vil også komme noen figurer som du kanskje kjenner fra før, bl.a. Fritz Wiritzeck, Nina Bergseng, Günter Stabler, Sigurd Seim og Kjetil i skauen (som har fått tenåringsdatteren Emma). Er det noen av disse som du husker og som gjorde deg ekstra glad, lattermild, irritert eller flau? Da er det bare å skrible det ned i feeden, så blir vi alle litt klokere, og det er jo bra :)

Riktig god jul – og romjul!


Hilsen Kjetil


I STUDIO: Kjetil Show spilles inn i Kjentfolks nye Podcast studio.


ENDELIG: Julaften kl.12 braker det løs!





Comments


bottom of page